Norrberga

tisdag, augusti 07, 2007

Mumsiga ben

Gunilla skulle få tånaglarna "fixade" vid lilla Fry´s, så jag släppte av henne där, och åkte till toyota för att klaga på bakluckelåset, som de inte bytt ut för de tyckte att det var slitet och inte en kollisionsskada. De sa att om Gun och Börje köper "a new latch" så ska de byta det åt dem på 5 minuter. De får väl prata med försäkringsbolaget, och se vad de säger.

Hur som helst, så var Gunillas tår som nya, när hon satt på Fry´s med en capuccino när jag kom efter en och en halv timme hos Toyota.

Vi provpackade vår stora resväska, som hamnade på 30 kg. Lite mycket, så vi får försöka jämka lite här och där.

Vi sågade bort en meter till på kaktusen, för i morgon är det sophämtning igen.

Middag åt vi på Red Lobster, på Oracle Road.Vi började med varsin Bahama Mama, och sedan fick vi sallad och nybakat bröd.Därefter ett glas vin och en öl, samt varsin tallrik med "North Pacific King Crab Legs, 1 1/2 pounds, steamed and served with melted butter."Vi åt och vi åt och vi åt.Någon efterrätt fanns det inte plats för sedan. / Pelle

2 Comments:

  • Det ar ju urlojligt att Toyota inte bytte ut "the latch" till bakluckan. Det later urdumt!!!

    By Blogger FlorenceSellsTucson, at 7 augusti 2007 kl. 17:23  

  • Vi håller med fullständigt! Men att prata med en verkstadskille om det lönar sig nog inte. Det är bättre att prata med försäkringsbolaget. Det är ju dom som sitter på pengarna.

    By Blogger Pelle, at 7 augusti 2007 kl. 18:45  

Skicka en kommentar

<< Home