Norrberga

lördag, mars 29, 2008

Mycket på en gång

Först åkte vi och handlade mat på Ica, och där passade vi på att köpa ordentligt med frukt.Vi fick en snygg korg av Gia, Saras mormor, när hon var här i påskas, och den använder vi nu som fruktkorg i köket.Anders kom ut med sin gamla bil och efter en kopp kaffe, bytte han luftfilter på den.Det gick bra, men det fanns mer att göra.
Tändstiften hade nog inte bytts på många år, och trångt var det också.Så där ja, nu är stiftet loss.Tjaa, inte så slitet, men bäst att byta i alla fall.När alla stift var bytta, åt vi jansson och sedan fick vi varsin våffla med grädde och jordgubbssylt.

Jag ställde upp släpvagnen hos Jocke, och hjälpte honom bära ned en bokhylla från övervåningen. Han verkar nog försöka ha lite mera ordning på grejorna nu när Cecilia är där. (Det har vi väntat länge på, men det är inte så lätt när alla har samlargener i släkten)

När jag gick ned i källaren för att hämta lite läsk till lördagsdrinken, satt en liten mus i fällan, så jag åkte bort med den till andra sidan motorvägen. Cecilia och Jocke ville sen ha skjuts till Vårby Gård, så det blev en lite senare drink än det var tänkt.Efter drinken och middagen tittade vi på finalen av Let`s Dance, som vi hade spelat in igår. Vi hade redan läst i tidningen att Tina vann, men det var kul att se alla danserna. Tony var verkligen riktigt bra också, men det är ju bara en som kan vinna en final. / Pelle