Norrberga

torsdag, juni 26, 2008

Mariehamn T & R

Vi kom i god tid till incheckningen vid Vikingterminalen i onsdags.När vi parkerat bilen ombord på Cinderella och hittat vår hytt på 9:e däck, gick vi till Food Garden för att äta middag.Vi fick ett trevligt bord med vacker utsikt över Gröna Lund.Vi åt Toast Skagen till förrätt.Huvudrätten blev helstekt Fläskfilé.Vi plockade åt oss av efterrättsbuffén.Vi fick fylla på så många gånger vi orkade.Efter maten handlade vi lite i taxfreen.Vi passerade skarvförstörda öar.När solen gått ned och vi gick till kojs, hade vi både sett på trollkonster och dansat i aktersalongen.När vi vaknade på morgonen, hade båten lagt till i Mariehamn.Frukosten var riklig.Vi köpte med oss några Creme Brüle-formar.Vi satt ute på däck 11 och njöt på hemvägen.De "vita örnarna" seglade hela tiden runt båten.När de blev trötta i vingarna, kunde de åka snålskjuts en stund.Hur mås det?Vi åt lunch på Skärgårdskrogen, och Gunilla åt räkor med ayoli och vitlöksbröd.Jag åt grillad lax.När vi närmade oss Stockholm, kom det flera RIB-båtar och hoppade över svallvågorna.

När vi kommit hem igen på torsdagseftermiddagen och jag bar ned lite varor i källaren, såg jag att
musfällan hade slagit igen igen.Det var första gången som en skalbagge lyckats med konststycket.Han verkade mycket glad att få krypa omkring i gräset igen. / Pelle

1 Comments:

  • Det ser ut som om ni hade det mycket trevligt pa er resa till Mariehamn d.v.s. ni at och drack mycket gott!!! Det ar sa livet skall vara, eller hur?? Tack for fodelsedagskortet till Lasse. Han blev mycket glad!

    By Blogger FlorenceSellsTucson, at 27 juni 2008 kl. 15:08  

Skicka en kommentar

<< Home