Norrberga

torsdag, april 08, 2010

Trädgårdsmässan

Vi lämnade upp Ludde hos Bosse tidigt på torsdagen och åkte halvniotåget till Älvsjö och årets trädgårdsmässa. Det blev tre timmars trevligt tittande, smakande och handlande.Vi började med att handla brännvinsost och marmelader.Undrar om det inte är dags att odla en trädgårdssoffa?Det gäller naturligtvis att vara rätt klädd!En ny ekologisk jordfräs kanske skulle vara trevligt.Vem säger att fruktträden ska vara runda?Jag tror att vi ska plantera en egen djungel. (Eller sluta rensa ogräs)Varför inte bygga en svalkande grotta för att klara sommarhettan?Vi köpte i alla fall med oss en sparrisplanta och några örter att plantera ut innan vi for därifrån.

Efter mässan åkte vi till Glashyttans Värdshus i Södertälje och åt lunch.En tomatsallad bjöd de på.Vi valde kalvjärpar som varmrätt.Husets chokladmousse fick avsluta lunchen. Sedan räckte det med ett glas vin och lite jordnötter som middag... / Pelle

1 Comments:

  • Ljuvliga bilder! Både från mässan och på maten! =)
    Vi hade också mässa här för någon helg sedan. Själv missade jag den, men dottern och syrran var där och det det ger allt lite inspiration!

    Ha det gott!

    By Anonymous Yvonne, at 10 april 2010 kl. 09:10  

Skicka en kommentar

<< Home