Norrberga

söndag, juni 03, 2007

Incheckat och klart

Gunilla lyckades både göra incheckningen på nätet och byta platser på planet mellan London och L.A. Hon hittade två platser där vi inte har någon bredvid oss, och nära till toaletten. Det är bara att hoppas på att våra nyprintade boardingkort fungerar.

Väskorna är packade och väger nästan ingenting. Vi får checka in två väskor var på 23 kg styck, men har bara tre med oss. De väger 19, 17 och 9 kg. Vi kan alltså handla riktigt mycket när vi är där. Nästan 50 kg inklusive en ny resväska.På tisdag morgon går vi upp tidigt för att rensa poolen från skräp.Sen kan vi ta ett dopp och njuta av utsikten. Så här såg det ut för två år sedan. Vi hoppas att det fortfarande är sig likt.

Maj-Lis och Bosse var här och fikade och kollade att vi inte glömt bort att vi ska åka. Dom gillade idén med bussresa nästa år, så det kanske kan bli nå´t.

Nu väntar vi bara på att Anders ska komma. Han beställde pannkakor, så Gunilla har blandat till smeten och står startklar vid spisen. Hasse kommer halv fem i morgon bitti och hämtar oss.

Jocke kom förbi när vi drack kaffe efter maten. Han hade fångat en till skogsmus i fällan, och Anders skjutsade ut dem till motorvägen när han åkte sin väg. / Pelle