Norrberga

torsdag, oktober 05, 2006

Mallorca 2

I onsdags åkte vi till marknaden i Sineu, ungefär mitt på ön. Vi gick runt bland hundratals stånd, och Gunilla köpte ett par skor for 5 euro, och även en julklapp till Sara. Vi åt lunch på vårt favoritställe. Tunga med kapris till Pelle och lammkotletter till Gunilla. Hemgjord creme caramell till Pelle också.

Vi åkte tillbaks till hotellet för en siesta innan vi tog bilen in till Palma for att äta middag på ett annat favoställe, Celler Sa Premsa.

Det såg likadant ut som första gången vi var dar 1970, för 16 Mallorca-resor sedan. Sniglar och lammkött (!!!) till Pelle och en mixt sallad till Gunilla. Citronglass till G och flan (bryllepudding) till P.

Sedan blev Gunilla så forkyld (38 grader) att hon stannade i sängen hela torsdagen, och Pelle fick ut och åka pa egen hand.

Nu mår hon lite bättre, och är med och skriver på bloggen, och vi ska straxt äta middag på hotellet. Jag försöokte ladda upp några bilder på internetcafét i Soller, men det gick ej. Dom kom hit i efterhand när vi kommit hem, tillsammans med alla prickar och ringar over å, ä och ö / Gunilla och Pelle