Norrberga

torsdag, september 28, 2006

Slut

Äntligen är det slut på alla vedkubbar. Sexton stycken har jag lämnat åt Jocke, så att han har något att göra medan vi är på Mallorca. Vi åker på lördag morgon, och kommer fram till Puerto Soller, på den nordvästra sidan av ön vid lunchtid. Hasse har lovat att hämta oss straxt före fem på morgonen.Burr!

Gunilla var på sitt gamla jobb på förmiddagen. Dom hade kursstart och hon hade lovat att hjälpa sin efterträdare att komma igång.

När hon kom hem åkte vi till Heron City för att titta på den nyöppnade Mediamarkt. Vi hade inte lust att stå i kö en timme för att komma in, så vi vände direkt. Vi åkte till Ica Kvantum i stället och fyllde på matförrådet. Det blev ingen dator eller platt-teve. Där såg vi att det var 100 meter kö utanför Elgiganten också! Snacka om att folk har för mycket pengar.

Vi gick över till Ikea och käkade Wallenbergare för 59:- var. Dom såg riktigt tråkiga ut, men smakade synnerligen läckert.

Vi åt hemkokta kräftor med svart vinbärs till middag. Det satt fint. I morgon blir det god middag också. Gunilla fyller år, så Åke, Bosse, Hasse, Nisse, Anders och Jocke kommer. Dom får en kavring med ost och parmaskinka
till förrätt, likadan som vi fick på Regina, fläskfilé till varmrätt och stekta äpplen med vaniljsås till dessert. Bosse har lovat att ta med en innerollator till Åke, så vi inte behöver putsa hjulen på den stora han använder ute.

Gun och Börje ringde och grattade Gunilla, och berättade lite om deras Hawaiiresa. Nästa gång åker dom nog till Sverige, så då får väl vi åka till Usa och passa huset och poolen. / Pelle