Norrberga

tisdag, april 17, 2007

Vintern är väck!

Tranor och starar i all ära, men när sopmaskinen kommer och tar bort all sand, då är det det slut på vintern, även om det tillfälligt blivit svalare!Vi har nu bokat biljetter till Aida, med Georg som dirigent, den 16 augusti i Koparberg, och På kryss med Hjalmar, den 25 oktober i Örebro. Att gå med oss på Hjalmarrevyn, får bli Karins födelsedagspresent, eftersom hon fyller jämnt ett par dagar innan.

I kväll ska vi till Novisen och äta vårprimörer. Jocke har beställt bord för åtta. Åke, Bosse, Nisse, Anders och Sara, Jocke, Gunilla och jag ska äta tillsammans. Gunilla och jag åker och hämtar Nisse så att han slipper köra själv. Han kan då få ett vinpaket till maten. Då ingår i födelsedagspresenten från oss, mat, vinpaket och skjuts tur och retur. / Pelle

PS. Bilder från Novisen kommer på torsdag! DS

2 Comments:

  • Det var på tiden att gruset togs bort! Det är roligt att sitta på jobbet i Tumba men redan nu få se att det borstas hemma :)

    By Blogger Joakim, at 17 april 2007 kl. 16:17  

  • Jodu, Det borstas inte bara på kräftskivor! Nu har det ju regnat lite också, så det ser riktigt snyggt ut på gatan. Det är bara din lilla rishög som kanske skulle bort innan den förmultnar? Bosse har ju tömt den gröna kärran, så plats finns.

    By Blogger Pelle, at 18 april 2007 kl. 22:49  

Skicka en kommentar

<< Home