Norrberga

söndag, juni 24, 2007

Lördag med poolare

Vi satt mest och slöade i skuggan, och kollade fågellivet idag. Jag roade mig med att packa upp två kamerastativ, en kameraväska och två kampingstolar som vi handlade på Val Mart igår.
När vi tröttnade på fågelskådandet, åkte vi ned till Home Depot och gick mellan alla hyllor och tittade på verktyg och byggprylar. Gunilla köpte en ny kvast som hon behöver för att sopa rent på porchen.Vid halv sex, åkte vi hem till Lasse och Florence på en drink.Lasse blandade till ett par riktigt stora Marguaritas.Florence grillade varsin god laxbit.Till laxen och sallad, drack vi ett gott rosévin.Efter kaffet hoppade vi ned i poolen, där vi stod/satt under stjärnhimlen i över en timme och pratade om lite av varje. / Pelle

1 Comments:

  • Hoppas er midsommar var lika fin som min! Festen gick bra. Jag bjöd ner Åke till lunchen med snaps och sång. Vi var 12 st. Sedan vilades det och pratades mycket tills alla nya matgäster dök upp. Vi var 25 vuxna och 4 barn. Det grillades i massor och skålades mycket allt till mer sång. På natten hämtade John gitarren och vi höll på till tre. Fick fin hjälp med städning.

    By Blogger Joakim, at 24 juni 2007 kl. 16:07  

Skicka en kommentar

<< Home