Norrberga

tisdag, juni 19, 2007

Red Sky Café

I lördags var Gun och Gunilla iväg och fixade sina fötter. Sedan hade vi inte lust att laga någon middag.Vi bjöd ut Gun och Börje på Red Sky Café istället. Det blev lite tokigt först men tredje bordet de visade oss blev bra. Där blev vi sittandes och läste i menyn, men det visade sig vara lunchmenyn. Den var i stort sett samma som middagsmenyn, men allting var 5 dollar dyrare.
Börje tog en Whisky, jag en GT och damerna delade på en flaska Riesling.
Så småningom bestämde vi oss för tre California Soul och en musslor.Allt smakade mycket gottEfterrätterna, var riktiga konstverk, och formligen smalt i munnen.
Såsen på talrikarna var nog det tjusigaste.I går, söndag var det Fars Dag här, (GRATTIS RIBER!) och Lasse och Florence åt lunch här, innan de åkte till Phoenix och hämtade Maria, dottern, som kom hem från sin Sverige/Europa-semester.

Gunilla och jag åkte idag till Ross, en klädaffär, och köpte två par shorts till mig, en baddräkt, en behå och en handväska till Gunilla.

Börje och Gun åkte iväg och skaffade nya passfoton till Börje, och på kvällen kom Lasse och Florence förbi igen, och hade köpt med sig mexikansk mat som vi åt till middag. / Pelle.