Norrberga

torsdag, juni 14, 2007

Las Vegas

Nu är vi tillbaks från las Vegas. När vi steg upp tidigt i måndags morse, var Bobcatmamman med sina tre ungar tillbaka och levde bus i trädgården. En av ungarna klättrade upp på den tomma vattenkannan, och blev jätterädd när den välte.

Efter frukosten körde Gun och Börje oss till flygplatsen. South West, som flygbolaget heter, har inga förbokade platser, utan de 30-40, som checkat in först får gå ombord först, vid A-grinden. Vi som checkat in lite senare, får stå vid B-grinden, och sist går de vid C.

När dörren till planet var stängd och vi började taxa ut, sade stewarten: "Välkommen till detta direktflyg till Chicago." Många tittade oroligt upp från sina platser, men det var bara ett skämt för att påkalla uppmärksamheten. Han fortsatte med att dra skämt hela den obligatoriska flygsäkerhetsgenomgången, och livade dessutom upp det med en sång. Även flygvärdinnan sjöng en sång för oss, och sedan var vi på väg.En dryg timme senare var vi framme och hittade bilen som körde oss till Luxor, hotellet som såg ut som en pyramid, där vi skulle bo två nätter.

I korta drag: Vi vann inte storkovan, och spelade upp mindre än 30 dollar. Jag använde varken kavaj eller slips.Vi hade ett jätterum, på elfte våningen, med två 160 cm breda sängar.Insidan av pyramiden var häftig. Snacka om takhöjd.Det var svårt att hitta riktigt god mat.Vid frukosten på hotellet idag, beställde jag skinka. Jag hade inte väntat mig en 1,5 cm tjock skiva med ben i mitten!Mamma Mia, som vi såg igår kväll, var riktigt bra.Nästa gång ska vi bo på Paris Paris, där de hade 150 affärer som alla låg inomhus fast det såg ut som om de låg utomhus i en liten fransk stad. Det till och med kom åskskurar vid torget varje timme.Gunilla provade bl.a. ett par glasögon.Harry och Harriet tyckte att den enarmade banditen med alla ankor var den roligaste. De hade lite svårt att trycka på rätt knapp med fötterna bara.

Det är skönt att vara tillbaka i Tucson. / Pelle