Norrberga

söndag, maj 28, 2006

Ingen bild

Det är väl rackarns också att jag totalt glömde bort att fotografera Christel och Sture när de var här. Nu sitter dom nog på Vikingbåten och smälter maten på hemväg till Helsingfors. Jag får försöka komma ihåg kameran nästa gång vi ses. Vi var i alla fall och vinkade av dom i Sundbyberg. Dom har verkligen gjort ett fantastiskt arbete och gått igenom alla prylar och packat i ordning det som ska till Finland. Nu är det bara att sortera och röja undan allt som ska kastas, och packa det som ska sparas. Anders och Jocke kommer förhoppningsvis att vilja ha något, men åtminstone hjälpa till med de tyngre sakerna till släpvagnen. Vi ska försöka få dit dom på lördag.

Åke hälsade vi på på hemvägen. Vi gick igenom med honom vad som ska bokas av, och vilka som ska ringas upp om att han fått en stroke. Alla utom en fick jag tag i, så det är bara en avbokning i morgon. Han kunde vinka med högerkrattan, och vifta lite med höger fot, så lite bättre verkar han nu. minnet var det inget fel på, för han kunde flera av telefonnumren utantill. Jag har vidarekopplat hans telefon till oss också.

Ulla satt ute med några av de andra när vi, lite senare, hälsade på henne på mors dag. Vi gick runt och titade på blommor och litet köksland som finns i trädgården. / Pelle