Norrberga

fredag, december 22, 2006

Julfint

När Gunnilla tittade i frysen, hittade hon inga prinskorvar där. Vi tror båda två att vi faktiskt köpte ett litet paket för några veckor sedan, men nu verkar det som om det har rymt. Vi tog en promenad ner till Konsum för att köpa nya, men dom hade bara prinskorv, bäst före 26 december, så vi gick hem och tog bilen till Coop Forum vid Fittja, där vi köpte prinskorv och dessutom lite isterband till Åke. Han önskar sig det till julklapp. När vi kom hem lyckades jag äntligen plocka bort de sista verktytgen från hallen, så att Gunilla kunde dammsuga där, så nu är det julfint i hela bottenvåningen.

Det svåra är ju inte att plocka bort allting. Problemet är att hitta någon plats att göra av grejorna. De flesta verktygen klarar inte fukten i boden någon längre tid, så det gäller att sätta igång igen med byggandet så fort julen är slut.

Vi försökte göra negerkyssar på eftermiddagen, och jag var närmast att lyckas. Gunillas stelnade aldrig, och mina var för stela, men det gick ändå att droppa choklad på dem. Gunilla hotar med att göra ett nytt försök i morgon igen. / Pelle