Norrberga

fredag, december 22, 2006

No problems

Vi blev väckta av Jocke i morse. Han ville ha skjuts till skolan, för han skulle ha med sig massvis med julmust, lussebullar, pepparkakor, kinder-ägg och tomtedräkt, och det kanske är svårt när man åker tåg eller buss.

Efter att ha bytt den gröna slangen och satt upp den på verandan, med risk för att grannarna blir gröna av avund, ser det lite mera jullikt ut, även om vi borde haft en decimeter snö också.

Vi fick ett tjockt kuvert med julkortet från Lille och Acke i brevlådan. Dom hade stoppat med några broschyrer på Hurtigruten, som vi kanske ska åka tillsammans i vår. Vi ska i alla fall gå på ett möte vecka 7.

Vi fick det ändå jullikt till middagen, med sill och skinka,även om vi var tvugna att sitta i köket. Gunilla hade tvättat alla juldukar igen, och nu får vi inte slabba på dom före jul. Vi fick ihop några julrim till på klapparna också, innan jag fick säta mig och slåss med datorn och en uppdatering som inte fungerade. Nu är klockan över ett på natten, och jag tror att jag lyckats lura datorn så att den tror att den mår bra. / Pelle