Norrberga

söndag, december 10, 2006

Städdag

Efter en tidig tur till Ica Kvantum fortsatte vi lördagen med att Gunilla strök nya lakan och jag under tiden skakade kuddar och täcken och dammsög hela övervåningen. När vi var klara med det, jobbade Gunilla i köket medan jag dammsög nedervåningen och plockade undan verktyg.

Anders, tidsoptimisten, ringde på eftermiddagen och meddelade att han inte hann med att komma ut och hämta och lämna saker.

Jag hjälpte också Åke att ställa in radion. Det fanns inga stationer inställda sedan han senast drog ur kontakten, och han kom inte ihåg hur man gör. Jag fick samtidigt några gamla fotografier av huset och sommargästerna som bott här på tiotalet. Dessutom passade jag på att fotografera punschflaskan som ska pryda hans bok om brännvin.

Tevekvällen stördes lätt av polishelikoptern som hela tiden cirklade runt för att hålla koll på demonstranter och motdemonstranter. Som vanligt är det alltid motdemonstranterna som utmärker sig.

Klockan halv tre på natten ringde klockan, och då slog vi på teven och såg när Fuglesang och de andra astronauterna startade från Kennedy Space Center. Det var verkligen på tiden att han fick komma i väg.

I dag åkte vi, med gps:en till hjälp, på en tur till Tyresö. Soligt och skönt väder var det, och när vi kommit hem igen åkte jag upp och tömde släpkärran på återvinningscentralen. Det gick inte att vänta på att Anders skulle kolla innan vi slängde det.

Nu ägnar vi resten av dagen och kvällen åt Nobelfestligheterna. Det var kul att se att Anders Ramsay var med i köket i år också. / Pelle

2 Comments:

  • Vilka är det egentligen som ordnar nazisternas march i salem varje år? jo, http://www.info14.com/. ta en titt och gå sedan med lärarna, ungdomarna och de andra invånarna i motdemonstrationen nästa år.

    By Blogger Mute, at 11 december 2006 kl. 11:13  

  • Jovars visst är dom ena riktiga töntar, men att motdemomstranterna inte kan sköta sig är ett sorgligt faktum.

    By Blogger Pelle, at 11 december 2006 kl. 21:18  

Skicka en kommentar

<< Home