Norrberga

tisdag, maj 02, 2006

Vänta!

Tidig promenad med Flisan klockan 04.30. Vinkade till Gunilla när hon åkte till jobbet, och gick ned till Ulla 08.15. Färdtjänsten kom punktligt 08.30 och efter att ha spännt fast Ulla och rullstolen for vi iväg som en raket mot Karolinska Solna. Det gick nog lite väl fort fram till Kungens Kurva där, tack och lov, köerna började. Sen körde vi lugnt i 30 km i timmen till Västberga, där vi svängde av mot Hornstull. Vi åkte genom sta´n över Fridhemsplan och St Eriksplan. Det tyckte Ulla var mycket roligare en att bara åka Essingeleden.

Vi var framme på Thorax kl 10.00 som beräknat, och slog oss ned i ett undersökningsrum. Sen var det vänta som gällde. Ett par trevliga sköterskor tog en massa prover på Ulla, och efter lunchen träffade vi kirurgen, Marianne, och en narkossköterska. Vi var klara klockan två, men hemtransporten var beställd till 15.09. Det var bara att vänta lite till.

När Vi var tillbaks på Salarp, hade dom spartat en tallrik med kex, ost och frukt till Ulla. Dom hade haft Pubafton! Hon fick en Stor Stark att skölja ned det med, så nu sover hon säkert gott. Jocke, som kom dit samtidigt med oss, satt sedan och höll henne sällskap, medan jag rusade hem och rastade Flisan. Hon hade skött sig exemplariskt, ensamen hemma, hela dagen. Efter middagen kom Janne och hämtade henne, så i natt ska jag sova med bägge öronen ända till 8. / Pelle

2 Comments:

  • God morgon god morgon. Trevligt att höra att allt gick bra i går, nu ska jag iväg till jobbet, och ikväll ska jag till Sabai Sabai. Deklarationen blev klar i tid, och det är ännu en kort vecka, vad mer kan man begära?!

    Ciao

    Anders

    By Anonymous Anonym, at 3 maj 2006 kl. 09:07  

  • Så fantastiskt duktigt med deklarationen. Nästan väluppfostrat? Ät gott och ha de bra!

    By Blogger Pelle, at 3 maj 2006 kl. 12:17  

Skicka en kommentar

<< Home