Norrberga

måndag, december 04, 2006

Önskelista

Nu vill vi ha in önskelistor, fvb tomten!

Nästan hela dagen har gått åt till att tvätta gamla skarvsladdar och förgreningsdosor. De som kom från Iffa var riktigt läskiga, men med lite Ajax, och kontroll att alla sladdar var ordentligt fastskruvade, kunde Bosse få ett halvdussin i skick som nya. Han behöver mest ojordade, och det passade ju bra. Resten blir ett reservlager som kan vara bra när man ska lysa upp verandan vid kräftskivor och liknande.

Mycket av sånt jag sparat i decenier fungerar inte längre, och då käns det lättare att kasta bort. Speciellt de gamla bandspelarna, som var så populära för länge sedan. Det fins ingen som använder sån´t i mobiltelefonernas och mp3-spelarnas ålder. Det är nästan så att man känner sig som en dinosaurus själv. Stofil var ordet.

Jag fick mail från NetonNet at dom givit upp tanken på att skicka en batterieliminator för laptopen i bilen. Leverantören kan inte skaka fram någon längre, så dom föreslog en liknande som är 50 kronor billigare i stället. Jag napade på det, så snart ska Gunilla och jag åka ut på äventyr till okända nejder. / Pelle