Norrberga

söndag, mars 18, 2007

Sara och Anders

Idag började vi spika upp panelen i hallen. Gunilla hjälpte till med att räcka mig clips och spik alltefter arbetet framskred. Dessutom hade vi otroligt häftiga och givande diskutioner om eventuella dörrfoder, färg på golvsockel och var tapeten ska sluta. Hon hann även måla hatthyllan en gång till. Jag lyckades, mot förmodan, förlänga röret till centraldammsugaren så att uttaget passade utanpå panelen.
Sara och Anders har kommit hem ordentligt från Kina, och idag åkte vi hem till Sara och lämnade igen hennes kaffemaskin som vi lånade medan de var borta. De hade haft två underbara veckor med bad och sol i Hainan, och shopping och kulturspäckade utflykter i och runt Beijing.
Anders gjorde goda cappuccini och serverade muffins. Vi kommer ju fortfarande ihåg varför Anders kallades Muffinmannen i Tumba Gymnasium på 90-talet, (Det hade med laxermedel att göra om någon undrar) så Gunilla och jag delade försiktigtvis på en. De hade tagit många fina foton. (och jag har norpat 2 på webben som ni ser här under.)
Här är Anders på kinesiska muren.
Sara kanske har suttit snett på bussen.

De hade hittat precis en sådan kinesisk jacka som Gunilla bett dem titta efter, och dessutom köpt en massa fina presenter som vi fick. Det var olika sorters grisar (grisens år i år) och ett par mycket tjusiga namnstämplar med års-djur på handtaget.Gunilla fick roliga tekulor också, som blir till små blommor i tevattnet när man ska dricka.

Vi passade på att lämna igen kittet som blev över, efter lagningen, till käpp-tanten på Södermannagatan, när vi ändå var i stan. / Pelle