Norrberga

tisdag, mars 13, 2007

Vår

Det riktigt knakar under buskarna där krokus och andra lökar tränger sig upp genom leran. Vi tog en promenad runt skolan, för att kolla vad grannen, Janzon, höll på med. Dom fällde alla träd bakom granhäcken nere på åkern. Det lär antagligen växa upp ett hus där inom kort.

Vi åkte till Skärholmen och köpte ett par tuber handcreme och en ram med passepartou till ytterligare en av Stures flygmaskiner, som kom från Iffa ochUlla. Det är ett tvåmotorigt bombplan, Bristol Blenheim Mk 1 BL-161, som användes under finska vinterkriget 1939-1940.

Vi åkte förbi banken också och satte in lite pengar på sterbhusets konto, som vi fått vid försäljning av mark för en väg för flera år sedan. Det satt en ny tjej i kassan, Anette, som kände igen mig ifrån Swedbank Markets, när jag jobbade där. Det är alltid bra att vara igenkänd på banken.

Vi ringde och bokade av bordet i FoodGarden kl 18.00 på Cinderella i morgon. När vi tittade på menyn på Vikings hemsida, såg vi att dom har ett Californian-tema, och där var det inte något som vi ville ha. Vi ska äta på skärgårdskrogen i stället. Vi fastnade för
Skaldjursfat med färsk hummer, ostron, räkor, musslor, kräftor, två dippsåser och baguette. Det passar nog oss bättre. Speciellt om man dricker lite bubbel till. / Pelle