Norrberga

fredag, mars 02, 2007

Sågat

Nu är alla plattor färdigsågade utom den som ska läggas sist i bortersta hörnet. De som ligger närmast intill, ska kapas av lite först, och då vet jag hur stor den sista blir.
Vi skjutsade Sara och Anders ända till Arlanda, för det var inte mycket trafik. Många har sportlov, och då åker dom förmodligen inte omkring i Stockholm med sina bilar.

På vägen hem, hörde vi på Radio Stockholms trafikinformation att några bilar krockat på Essingeleden, och stod i vänster körfält. Vi vet hur det brukar bli då, så vi svängde av vid Järva Krog, och tog oss sedan förbi Solvalla och Bromma Flygplats till Brommaplan, och åkte ut på Ekerö, och tog färjan till Slagsta. Det var en trevlig utflykt som gjorde att vi inte behövde stå i några köer. Färjan som just skulle gå när vi kom fram, öppnade bommarna så vi kunde smita med som sista bil och det gjorde ju att vi blev extra glada.

När vi kommit hem gick vi upp till Jocke, som hade städat och skulle slänga en massa saker. Vi plockade åt oss två korgar och ett sängbord och gick ned till oss och fredagsdrinken. Sängbordet ska vi ha på söndag morgon, när vi dricker te i sängen och tittar på Vasaloppet. / Pelle