Norrberga

söndag, juni 18, 2006

Sara 30

I går började vi med långfrukost i solen på verandan. Vi åkte en liten inköpsrunda också. En ny gräsklippare, ett par beiga Dockersliknande byxor till mig och två hängblommor till verandan blev resultatet.

Gräsklipparen fick jag ihop till slut, men byxorna ligger fortfarande och väntar på uppläggning. Blommorna hängde vi upp med en gång.

Sill och svensk färskpotatis till lunch, och sedan storskrubbning av halva verandaräcket. Den andra halvan ska vi ta i dag.

Vid sextiden åkte vi till
Boule och Berså och uppvaktade Sara. Det var mycket folk. Ca 60 personer bara på Saras fest. Dom hade dessutom bokat in två andra större sällskap, och hade öppet som vanligt. Maten var mexicoinspirerad, och man tog själv från en jättegrillpanna, fylld med majskolvar, biffar, kycklinfiléer, stekt potatis och chips. Ett bord med massor av goda såser, oliver, sallad, bröd mm stod bredvid och valla hade fått polleter som byttes mot öl eller vin i baren. Vi delade bord med Saras föräldrar, moster och mormor samt Jocke. Det var första gången vi träffade hennes familj, och det var kul att få höra lite mer än vad Anders berättat. Framåt elva, lämnade jag kvarvarande drickapoletter till Anders, och Gunilla körde oss hem, där vi tittade på Parkinson som vi spelat in.

Vi gick och la oss halv ett, så därför fick skrivandet vänta tills nu. / Pelle